Ако сте от хората, които са притаили дъх в очакване на нова

...
Ако сте от хората, които са притаили дъх в очакване на нова
Коментари Харесай

Отрязаха го: Шакира помолила Том Круз да спре да флиртува с нея

Ако сте от хората, които са притаили мирис в очакване на нова звездна двойка, формирана от латино дивата Шакира и филмовия титан Том Круз , евентуално ще се разочаровате. Въпреки плъзналите клюки за зараждаща се искра сред двамата след  по-рано този месец, става известно, че късмет за романс няма, защото възприятията не са споделени.

Източници оповестяват, че Шакира общително е помолила Том Круз " да я остави на мира и да спре да флиртува с нея " , откакто срещата на двойката провокира клюки за любовна случка. 

Според испанския вестник Marca, източници, близки до звездите, потвърждават, че 60-годишният артист от " Мисията невъзможна " бил " безусловно замаян " от певицата и даже е споделил на близъкия си кръг от другари, че се е почувствал обвързван с нея. 

Вътрешен човек сподели на уеб страницата Page Six, че има " химия " сред Том и Шакира и че актьорът ѝ изпращал цветя след срещата.

Но 46-годишната Шакира, която претърпя болезнена раздяла със брачна половинка си Жерар Пике предходната година, в момента е „ фокусирана върху фамилията си “, а не върху любовните трепети.

Списание Heat също твърди, че колумбийската певица и текстописец " го молила [Том] да спре да флиртува с нея ", цитирайки източник, който е правил и други мнения за срещата сред звездите. 
 Шакира и Том Круз видяни дружно на Гран При в Маями  Шакира и Том Круз видяни дружно на Гран При в Маями  Шакира и Том Круз видяни дружно на Гран При в Маями  Шакира и Том Круз видяни дружно на Гран При в Маями
Източникът също по този начин разкрива, че Том бил " зашеметен ", откакто е приказвал с Шакира, като прибавя, че държанието му било подобно на метода, по който се държал, когато за първи път се е срещнал с някогашната си брачна половинка Кейти Холмс.

След като Шакира и Том Круз бяха снимани дружно на Гран При в Маями, източникът заяви, че изпълнителката на " Whenever, Wherever " просто се е държала „ другарски “, преди Том да стартира да я назовава своята „ жена фантазия “.

Източникът добави: „ Тя не желае да го засрами или разстрои, само че няма привличане или романтика от нейна страна – тя просто се държеше другарски. Тя е поласкана, само че не е заинтригувана “.

Твърди се, че посланието на Шакира е било „ учтиво “ споделено с артиста, който съгласно източниците не се отхвърля да откри още веднъж любовта, макар че певицата не се интересува от него.

Междувременно US Weekly заяви, че Шакира е " видяла онлайн слуховете, че Том я ухажва ", само че намира това за  " смешно, тъй като просто не е истина ".

На фона на слуховете за романс с Том Круз, изпълнителката на " Hips Don't Lie " също беше видяна да се любува на слънчева разходка с лодка с водачът от Формула 1 Луис Хамилтън . Шакира беше снимана да излиза от задната част на имението си в Маями Бийч, преди да обиколи залива Бискейн с водача на Мерцедес.

Шакира и Хамилтън бяха видяни броени дни преди този момент да вечерят дружно в първокласния ресторант Cipriani. Въпреки че двамата са били " хванати " дружно, изданието The Sun Online оповестява, че те са просто другари.

Шакира разгласи раздялата си с футболиста Жерар Пике предишния май, откакто прекараха 11 години дружно. Съобщава се, че колумбийската певица е била " изгонена " от вкъщи си в Барселона от бащата на Пике предишния месец, което провокирало преместването ѝ обратно в Маями.
                             

Шакира не загатна неприятната случка в прощалното си известие, което разгласява в Instagram, откакто беше снимана да напуща каталунската столица с двете си деца от Пике, с цел да стартира новия си живот във Флорида.

Шакира и Пике потвърдиха през ноември 2022, че са постигнали съглашение за настойничество над децата им след изтощителна 12-часова среща с техните юристи. Те подписаха съглашението в съд в Барселона на идващия месец.

Като част от съглашението Пике, който в този момент излиза с 24-годишната каталунска хубавица Клара Чиа, ще прекарва ваканциите с децата - Милан, на 9 години, и Саша, на 7. 
 Трогателните самопризнания на Шакира в новото ѝ изявление  Трогателните самопризнания на Шакира в новото ѝ изявление  Трогателните самопризнания на Шакира в новото ѝ изявление  Трогателните самопризнания на Шакира в новото ѝ изявление
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР